Hoe een beschadigde auto te verkopen voor geld?


Het is erg makkelijk. Als iemand geïnteresseerd is om het te kopen, kun je het in een stuk aan hen verkopen. Ze zijn misschien geïnteresseerd om de auto te kopen voor de werkende onderdelen.

Hoewel dealers zullen weigeren om uw auto te kopen, is contant geld voor autokopers eenvoudig omdat ze niet geïnteresseerd zijn om vooraf winst te maken. Ze zullen direct betalen om de auto daarna te repareren en zijn klaar om het risico te nemen omdat ze doorgewinterde agentschappen zijn in het bedrijf. Bovendien kennen ze individuele hobbyisten en kopers die graag een kapotte auto willen kopen en aan hetzelfde willen werken als een aanpasbaar project. Naast autokerkhof en auto-berging werven ook graag je kapotte auto kopen. De latere willen uw auto alleen voor de reserveonderdelen. De rest van het resterende lichaam wordt verpletterd voor recycling.

Waarom zou je een manier vinden om je kapotte auto te verkopen?

Het is een milieuvriendelijke optie.

U kunt een nieuwer en beter model krijgen.

U kunt kiezen voor energiezuinige en schonere auto’s.

Een nieuw model zorgt voor een betere kilometerstand en een kleine CO2-voetafdruk.

Als je auto onherstelbaar is beschadigd, zal het oude beest nooit meer soepel draaien.

De hoeveelheid geld die wordt uitgegeven om een ​​oude auto te repareren, zal je gemakkelijk een nieuwe auto opleveren.

Als u de titel van uw auto bent kwijtgeraakt, wilt u deze misschien verkopen aan een particulier of contant geld voor het autobedrijf. Dealers en autokerkhof zullen u niet vermaken als u de titel niet produceert.

Hoe een koper te vinden voor je auto?

Hieronder staan ​​enkele tips om u te helpen bij het vinden van een echte koper voor uw kapotte auto en dus helpen snel auto verkopen.

Online kopers: zoek naar lokale opties en beperk uw zoekopdracht. Als het online bedrijf geautomatiseerde processen heeft, is dit een pluspunt.

Houd documentatie bij de hand: exacte documenten die nodig zijn om kapotte auto’s door te verkopen, verschillen per staat. Zorg ervoor dat u eigenaar wordt van de auto. Als er documenten verloren gaan, koop dan nieuwe voordat u begint met het doorverkoopproces, inclusief het rijbewijs, de meest recente registratie, de voertuignaam en het onderhoudsrecord.

Beoordeel uw schadeautos: laat uw auto nakijken door een monteur en wees grondig over de problemen. Bepaal ook de schrootwaarde van de auto. U moet de exacte schade weten die uw voertuig heeft geleden voordat u een koper benadert. De auto moet rijklaar zijn en daarvoor moet je het op zijn minst een beetje repareren.

Krijg offertes: zoek naar individuen, hobbyisten en automatische bergingsplaatsen, lokaal of online. Roep ze een voor een op om geïnteresseerde partijen te achterhalen.

De auto overhandigen: Nu u helemaal klaar bent met een prijs en koper, rijdt u de auto zelf naar de koper. Ze bieden misschien meer geld omdat ze de auto niet zelf moeten ophalen.